SZÁLLÍTÁS


Csomagjaink Foxpost csomagautomatába, Csomagküldő csomagátvevőhelyekre, vagy házhoz rendelhetőek. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, az adott területen mikor történik kézbesítés a csomagautomatába, átvevőhelyre, így időpontra történő szállítást nem tudunk garantálni. A csomag feladásakor kiküldött értesítő e-mail alapján tudod követni csomagod, illetve az értesítő e-mailben megadott telefonszámon kérhetsz információt a csomagról. Utánvétes fizetés esetén az ÁSZF-ben foglaltak alapján az át nem vett csomagok kiszállítási és visszaszállítási költségét a Megrendelőre terheljük! Kérjük csak abban az esetben add le rendelésed, ha valóban megvásárolod a terméket.

Választhatod:

– a Packeta csomagátvevőhelyeire történő kézbesítést (Átvevőhelyek listája) 1400 Ft szállítási díjért, maximum 9 kg-ig (ingyenes a szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén)

vagy

– a Foxpost csomagautomatába történő kézbesítést (Csomagautomaták listája) 1300 Ft szállítási díjért, maximum 19 kg-os csomag (ingyenes a szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén)


vagy

– a házhozszállítást a Foxpost partnerei által, futárszolgálattal 2500 Ft szállítási díjért, maximum 19 kg-os csomag.

A megrendelt és át nem vett csomagok kiszállítási és visszaszállítási költségét a Megrendelőre terheljük, melyet köteles számunkra kifizetni átutalással bankszámlánkra.

FIZETÉS

A rendelés leadása fizetési kötelezettséget von maga után.

Lehetséges fizetési módok

Banki átutalás
Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik meg. Amennyiben a rendelés leadását követő 5 munkanapon belül nem történik meg az átutalás, a termékeket nem áll módunkban tovább fenntartani, a rendelés automatikusan törlődik.
Banki adatok:

Kedvezményezett neve: Vörös Mónika
Számlavezető bank: Erste Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-97959203


Online bankkártyás fizetés
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg.

Utánvét
Utánvétes fizetés esetén 500 Ft kezelési költséget számítunk fel, melyet a rendelés végösszege tartalmaz.
– Utánvétes fizetés bankkártyával: Foxpost csomagautomatánál csak ez a fizetés lehetséges. Csomagküldő.hu átvevőhelyein az átvevőhelytől függően, házhozszállítás esetén nem elérhető.
– Utánvétes fizetés készpénzben: házhozszállítás esetén. A Foxpost csomagautomatáknál nem elérhető. Csomagküldő.hu átvevőhelyein az átvevőhelytől függően.