SZÁLLÍTÁS


Csomagjaink Foxpost csomagautomatába, Csomagküldő csomagátvevőhelyekre, vagy házhoz rendelhetőek. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, az adott területen mikor történik kézbesítés a csomagautomatába, átvevőhelyre, így időpontra történő szállítást nem tudunk garantálni. A csomag feladásakor kiküldött értesítő e-mail alapján tudod követni csomagod, illetve az értesítő e-mailben megadott telefonszámon kérhetsz információt a csomagról.

Választhatod:

– a Packeta csomagátvevőhelyeire történő kézbesítést (Átvevőhelyek listája) 1100 Ft szállítási díjért (ingyenes a szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén)

vagy

– a Foxpost csomagautomatába történő kézbesítést (Csomagautomaták listája) 1070 Ft szállítási díjért (ingyenes a szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén)


vagy

– a házhozszállítást a Packeta és Foxpost partnerei által, futárszolgálattal 1700 Ft szállítási díjért.

FIZETÉS

A rendelés leadása fizetési kötelezettséget von maga után.

Lehetséges fizetési módok

Banki átutalás
Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik meg. Amennyiben a rendelés leadását követő 5 munkanapon belül nem történik meg az átutalás, a termékeket nem áll módunkban tovább fenntartani, a rendelés automatikusan törlődik.
Banki adatok:

Kedvezményezett neve: Vörös Mónika
Számlavezető bank: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11773353-01987933-00000000


Online bankkártyás fizetés
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg.

Utánvét
Utánvétes fizetés esetén 320 Ft kezelési költséget számítunk fel, melyet a rendelés végösszege tartalmaz.
– Utánvétes fizetés bankkártyával: Foxpost csomagautomatánál csak ez a fizetés lehetséges. Csomagküldő.hu átvevőhelyein az átvevőhelytől függően, házhozszállítás esetén nem elérhető.
– Utánvétes fizetés készpénzben: házhozszállítás esetén. A Foxpost csomagautomatáknál nem elérhető. Csomagküldő.hu átvevőhelyein az átvevőhelytől függően.