SZÁLLÍTÁS

Csomagjaink MPL csomagautomatába, PostaPontra, Foxpost csomagautomatába, Packeta csomagátvevőhelyekre, vagy házhoz rendelhetőek. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, az adott területen mikor történik kézbesítés a csomagautomatába, átvevőhelyre, vagy házhoz, így időpontra történő szállítást nem tudunk garantálni. A csomag feladásakor kiküldött értesítő e-mail alapján tudod követni csomagod, illetve az értesítő e-mailben megadott telefonszámon kérhetsz információt a csomagról. Az ÁSZF-ben foglaltak alapján az át nem vett csomagok kiszállítási és visszaszállítási költségét a Megrendelőre terheljük! Kérjük csak abban az esetben add le rendelésed, ha valóban megvásárolod a terméket.

Csomagpontok:

MPL csomagautomatába és PostaPontra történő kézbesítés (Átvevőhelyek listája) 990 Ft szállítási díjért, maximum 10 kg-os csomagig (ingyenes a szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén)

vagy

Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés (Csomagautomaták listája) 1300 Ft szállítási díjért, maximum 19 kg-os csomag (ingyenes a szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén)

vagy

Packeta csomagátvevőhelyeire történő kézbesítés (Átvevőhelyek listája) 4,5 kg-ig 1590 Ft szállítási díjért

vagy

Packeta csomagátvevőhelyeire történő kézbesítés (Átvevőhelyek listája) 4,5-9 kg-ig 2390 Ft szállítási díjért. Packeta átvevőhelyre maximum 9 kg-ig kérhető csomag

Házhozszállítás:

házhozszállítás az MPL futárszolgálattal 1990 Ft szállítási díjért, maximum 10 kg-os csomag

vagy

házhozszállítás a Foxpost partnerei által, futárszolgálattal 2500 Ft szállítási díjért, maximum 19 kg-os csomag

vagy

házhozszállítás GLS futárszolgálattal 3900 Ft szállítási díjért, maximum 35 kg-os csomag.

A megrendelt és át nem vett csomagok kiszállítási és visszaszállítási költségét a Megrendelőre terheljük, melyet köteles számunkra kifizetni átutalással bankszámlánkra.

FIZETÉS

A rendelés leadása fizetési kötelezettséget von maga után.

Lehetséges fizetési módok:

Banki átutalás
Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik meg. Amennyiben a rendelés leadását követő 5 munkanapon belül nem történik meg az átutalás, a termékeket nem áll módunkban tovább fenntartani, a rendelés automatikusan törlődik.
Banki adatok:

Kedvezményezett neve: Vörös Mónika
Számlavezető bank: Erste Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-97959203

vagy

Kedvezményezett neve: Vörös Mónika
Számlavezető bank: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11773353-01987933-00000000

(Mindkét bankszámlaszám él, választható, melyikre történik az utalás.)


Online bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg.

Utánvét
Utánvétes fizetés esetén 600 Ft kezelési költséget számítunk fel, melyet a rendelés végösszege tartalmaz.
– Utánvétes fizetés bankkártyával: Foxpost csomagautomatánál csak ez a fizetés lehetséges. Packeta átvevőhelyein az átvevőhelytől függően.
– Utánvétes fizetés készpénzben: házhozszállítás esetén. A Foxpost csomagautomatáknál nem elérhető. Packeta átvevőhelyein az átvevőhelytől függően.