SZÁLLÍTÁSI MÓDOK
Csomagjaink Foxpost csomagautomatába, Csomagküldő és Pick Pack Pont csomagátvevőhelyekre, vagy házhoz rendelhetőek. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, az adott területen mikor történik kézbesítés a csomagautomatába, átvevőhelyre, így időpontra történő szállítást nem tudunk garantálni. A csomag feladásakor kiküldött értesítő e-mail alapján tudod követni csomagod, illetve az értesítő e-mailben megadott telefonszámon kérhetsz információt a csomagról.

Választhatod:
– a Foxpost csomagautomatába történő kézbesítést (Csomagautomaták listája) 970 Ft szállítási díjért (max. 30kg-ig)

vagy

– a Csomagküldő.hu csomagátvevőhelyeire történő kézbesítést (Átvevőhelyek listája) 910 Ft szállítási díjért

vagy

– a Pick Pack Pont átvevőhelyeire történő kézbesítést (Átvevőhelyek listája) 1420 Ft szállítási díjért


vagy

– a házhozszállítást a Csomagküldő.hu partnerei által, futárszolgálattal 1700 Ft szállítási díjért.

A COVID-19 fertőző betegség terjedésének megakadályozása kapcsán a FOXPOST a következő tájékoztatást adta a csomagok szállításával kapcsolatban:

  • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)